Skip to content Skip to footer
-16%

3 x Julehoops

357.00 DKK 300.00 DKK

HuāHuā Julehoop

Kategorier: , , Produkt ID:1569

Beskrivelse

3 stk. Julehoops til en værdi af 357 kr. kan købes hele julen 2020.

En samling af tre Julehoops på 8 cm. med påsatte evighedsblomster der komplimenterer hinanden og danner de fineste juledekorationer til hjemmet eller juletræet. De tre Hoops kan laves i alverdens farver og blomster, og da blomsterne er udvalgt af dig og i lige de farver du drømmer om, er det muligt at lave en trio der matcher netop din stil.

Dekorationerne er håndlavede og bliver lavet af assorterede blomster i de ønskede farver, så udtrykket bliver lige som du vil have det. Hvert produkt er unika, og hver enkelt Hoop vil derfor variere fra billedet, alt efter blomsterne og dine ønsker om farve og design.

Vælg dine yndlings farver og design ovenfor.
Alle Hoops kommer med et silkebånd til ophæng i en farve der komplimenterer blomsterne. Ønsker du en anden farve bånd, kan dette tilvælges i shoppen (mangler der en farve, så skriv den ønskede farve ved check out).

Find inspiration til dine Hoops lige her!

 

Pas på din Hoop: Der bliver brugt ægte, tørrede blomster i dekorationen, som kræver at man behandler dem forsigtigt – men passer du på din Hoop, vil den holde sig smuk i lang tid. Hold den gerne væk fra direkte sol, da blomsterne vil falme en smule efter lang tid i lys.

*Billedet er vejledende

Du kunne også være interesseret i...