Skip to content Skip to footer

Julehoop

119.00 DKK

HuāHuā Julehoop

Kategorier: , , Produkt ID:1580

Beskrivelse

Julehoops kan købes hele julen 2020.

Dekorative Julehoops til at pynte hjemmet eller juletræet. Julehoops kan laves i alverdens farver og blomster, og da blomsterne er udvalgt af dig og i lige de farver du drømmer om, er det muligt at lave en hoop der matcher netop din stil. Uanset om du drømmer om klassiske julefarver eller fine pasteller.

Dekorationerne er håndlavede og bliver lavet af assorterede blomster i de ønskede farver, så udtrykket bliver lige som du vil have det. Hvert produkt er unika, og hver enkelt Hoop vil derfor variere fra billedet, alt efter blomsterne og dine ønsker om farve og design.

Vælg dine yndlings farver og design ovenfor – husk at nævne, hvis der skal tilføjes en dekorativ guldtråd.
Alle Hoops kommer med et silkebånd til ophæng i en farve der komplimenterer blomsterne. Ønsker du en anden farve bånd, kan dette tilvælges i shoppen (mangler der en farve, så skriv den ønskede farve ved check out).

Find inspiration til dine Hoops lige her!

 

Pas på din Hoop: Der bliver brugt ægte, tørrede blomster i dekorationen, som kræver at man behandler dem forsigtigt – men passer du på din Hoop, vil den holde sig smuk i lang tid. Hold den gerne væk fra direkte sol, da blomsterne vil falme en smule efter lang tid i lys.

*Billedet er vejledende

Du kunne også være interesseret i...