Dekorationssæt

225.00 DKK

Dekorationssæt m. håndfarvede bånd og evighedsblomster

Beskrivelse

En samling af assorterede, håndfarvede bånd i forskellig form, størrelse og kvalitet samt en lille buket tørrede blomster, som kan bruges til smuk indpakning af dine julegaver eller diverse hobbyprojekter. Dette sæt er for dig der har lyst til at gøre noget ekstra ud af gaveindpakningen eller juledekorationerne, og gerne vil have flere forskellige bånd og farver at vælge imellem.
Du får: mindst 6 x bånd i forskellige størrelser og farver samt en buket der indeholder en samling evighedsblomster (drømmer du om specielle farver, så send mig en besked).

Bredde og længde: varierende

*Båndende er håndlavede og indfarvet med naturlige materialer fra planter og overskudsprodukter. De er efter farvning revet i de udvalgte størrelser, så kanterne får en rustik og blød tekstur. De elegante silkebånd er lavet med tanke på bæredygtighed og at de produkter vi bruger, er fremstillet uden brug af kemikalier og kunstig farve. De naturlige farvepigmenter giver båndene de smukkeste nuancer, dog kan små mærker og forskelligheder forekomme grundet den naturlige farveproces. 

Yderligere information

farve

Blush – 3 cm., Cream – 3 cm., Dark rose – 3 cm., Golden – 3 cm.