Lidt om
HuāHuā København

HuāHuā København kreerer smukke Hoops og kreative koncepter ud fra en idé baseret på bæredygtige værdier og æstetiske udtryk.

Kreationerne er inspireret af en forkærlighed for evighedsblomster og farverige detaljer, og forsøger ved hjælp af farver, teksturer og former, at henvende sig til hver enkelt person. 

Blomsterne taler for sig selv, og danner den perfekte ramme om en skræddersyet kreation til dig selv eller en du holder af.

HuāHuā København bestræber sig på at have et bredt udvalg af assorterede blomster, og hver enkel kreation bliver håndlavet og pakket forsigtigt, for at passe på de skrøbelige blomster.
Alle kreationer er designet og skabt i København af Sofie Baun Schmidt.

Har du brug for et nyt kreativt koncept til kontoret, dekorationer til en særlig fest eller at få arrangeret en blomsterworkshop, så tøv ikke med at tage kontakt til mig. 

88138024_961311777599837_3455048351794385595_n-819×1024

HuāHuās mission

Visionen og missionen for HuāHuā København er at kreere bæredygtige blomsterdekorationer samt skabe en personlig oplevelse, for alle der modtager et produkt eller booker en workshopoplevelse. 

Evighedsblomsterne repræsenterer en unik måde at bruge traditionelle materialer på i en ny kontekst, og på den måde skabe en ny måde at tænke på blomsterdekoration. Det giver mulighed for at kombinere kunsthåndværk og bæredygtighed, og derved sætte fokus på brugen af naturlige materialer der kan holde år efter år.